Informatie

Huur van Particulieren is opgericht voor particulieren, om laagdrempelig producten en diensten te huren en te verhuren.

Omdat Huur van Particulieren opgericht is voor particulieren, betaald u geen btw. Hierdoor blijven de huurbedragen vele malen lager dan de huurbedragen van erkende verhuurbedrijven.

Bent u op zoek naar een product of dienst, die u voor een korte of een langere periode nodig heeft, dan kunt u via http://huurvanparticulieren.nl/ zoeken naar het juiste product of dienst. U ziet direct wat de kosten voor de huur zijn. Laat eenvoudig een bericht achter voor de verhuurder, zodat deze contact met u kan opnemen.

Heeft u zelf een product of dienst die u wilt verhuren, dan kunt deze makkelijk toevoegen via http://huurvanparticulieren.nl/advertentie-plaatsen/

Huur van Particulieren fungeert als bemiddelaar en is niet aansprakelijk voor schade, onenigheid, verlies en/of diefstal. Betalingsafspraken regelt u eenvoudig onderling. Om uw verhuur zo goed mogelijk te laten verlopen, adviseren wij u om een Huuroverkomst af te sluiten. Deze vindt u hier http://huurvanparticulieren.nl/huurovereenkomst/

Huur van Particulieren is uitsluitend bedoeld voor particulieren en niet voor bedrijven.

Heeft u vragen of hulp nodig, laat dan een bericht achter via http://huurvanparticulieren.nl/contact/ Wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

 

 

 

 

 

 

 

Huur van Particulieren is een onderdeel van Schildersbedrijf Donker te Herwen.

K.v.k. 09118767